ورود به عنوان میهمان جستجو | عناوین فعال | ورود | ثبت نام

انجمن علمی فرهنگی پایگاه استاد شهید مرتضی مطهری » » مناظرات و مباحثات آزاد » ویژگی پودر ماهی در غذای آبزیان
ویژگی پودر ماهی در غذای آبزیان
biyanseo
#1 ارسال شده : 1399 اسفند شنبه, 09 21:51:07(UTC)

رتبه: تازه وارد

تاریخ عضویت: 1399/12/09(UTC)
ارسالها: 3
امتیازات: 9
مکان: تهران

تشکرها: 0 بار
0 تشکر دریافتی در 0 ارسال

غذای آبزیان نقش مهمی در پرورش مطلوب آنها دارد. از از سال 1950 بعد از این که ارتباط میان مصرف چربی های اشباع و تغذیه کشف شد، مصرف گوشت قرمز و مرغ نسبت به غذاهای دریایی و سایر آبزیان کاهش یافت. این منجر شد تا به جهت افزایش ارزش غذایی، سطح تقاضای محصولات دریایی بیشتر از قبل نسبت به سایر پروتئین های حیوانی افزایش داشته باشد و موجب رونق آبزی ‌پروری گردد.

با پرورش سریع محصولات آبزی از سال 1970 تقاضا برای غذای آبزیان نیز ارتقاء یافت. قیمت پودر ماهی نیز برای برآورده شدن نیاز غذایی و مولدسازی مورد استفاده قرار می‌گرفت. اکنون در کشور ایران نیز حدودا 47 کارگاه تولید غذای آبزیان و غذای حیوانات با گنجایش 1200 تن ماده اولیه در روز دایر می باشند که کارخانه آراد پودر نیز با داشتن 3 کارگاه، بزرگترین کارخانه تولید غذای آبزیان در تهران می باشد.

ویژگی پودر ماهی در غذای آبزیان

از پودر ماهی تحت عنوان مهمترین و استراتژیک ‌ترین عنصر در خوراک آبزیان یاد می شود. خلوص، تازگی، بالا بودن پروتئین، بالا بودن اسیدهای آمینه، بالا بودن مواد معدنی، بالا بودن اسیدهای چرب ضروری (اسیدهای چرب امگا 3) و پایین بودن ازت آزاد، خصوصیت‌های یک پودر ماهی مطلوب جهت به کارگیری در فرمول غذای آبزیان می باشد. به صورت میانگین پودر ماهی کیفیت بالا حاوی 60 تا 70 درصد پروتئین، 2 تا 14 درصد چربی، 6 تا 12 درصد رطوبت و از 18 تا 25 درصد خاکستر می باشد.

مزایای خوراک آبزیان کارخانه آراد

             به کارگیری از جدیدترین داده های تغذیه‌ای فرموله

             بهره‌مندی از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن

             داشتن ساختار منظم

             بهبود ایمنی در قبال بیماری

             بهبود کیفیت گوشت ماهی

             ارتقا بقاء

             ایجاد پرورش سریع و یکنواخت

             کاهش بروز ناهنجاری ها

             امکان هضم بالایی

             ایجاد ضایعات معدود تر از خوراک

             بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش

             شناوری و غوطه ‌وری مطلوب در آب

             ارتقا مقاومت ماهیان در قبال بیماری و استرس

             تامین نیازهای غذایی تخمک و اسپرم در طی فرآیند رسیدگی جنسی مولد

             ارتقاء هماوری مولدین

             بهبود کیفیت تخم

             کاهش تلفات زمان لاروی

             بهبود سریع‌تر مولدین و فراهم‌سازی آن ها برای فصل بعدی تخم‌ریزی

 

کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
میهمان (2)
انجمن علمی فرهنگی پایگاه استاد شهید مرتضی مطهری » » مناظرات و مباحثات آزاد » ویژگی پودر ماهی در غذای آبزیان
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

Silver Theme Created by CRCIS (پایگاه شهید مرتضی مطهری)
با استفاده از YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0/100 ثانیه ایجاد شد.